| |

Welkom bij Weekmarktonline!

Wij vinden het belangrijk om te communiceren wie de mensen achter Weekmarktonline zijn. Daarom allereerst even een voorstelrondje.

Mark Murre

Ik ben alweer de derde generatie van onze familie in de markthandel. Dit jaar staan wij precies 25 jaar op de markt. Het vroege opstaan en de lange dagen zijn voor mij geen moeilijke opgave. De vrijheid, afwisseling, het onverwachte en keer op keer de mooie gesprekken zorgen ervoor dat ik trots ben op de mooiste baan in de wereld. 5 keer in de week gaat ’s morgens vroeg mijn wekker af. Na een sterke bak koffie en een geroosterd boterhammetje vertrek ik vervolgens naar de markt. Bij aankomst parkeren wij onze verkoopwagen op de juiste plek en begint het uitpakken en uitstallen van onze handel. Ons streven is altijd om hiermee klaar te zijn voor de eerste klant komt. Een dag op de markt vliegt voorbij. We hebben veel klanten die iedere week terugkomen en even komen kijken of er weer wat nieuws is. Het is leuk om te zien dat onze klanten er plezier in hebben om molen voor molen en kaart voor kaart te bekijken. Voor veel klanten is het dan ook hun wekelijkse uitje! Graag sta ik voor u klaar op de markt en vanaf nu ook online!

Silvia Murre

Als vrouw van Mark en moeder van Lorenzo heb ik de hele ontwikkeling van ons bedrijf van dichtbij meegemaakt. 6 rekjes en 4 molentjes gevuld met kaarten, daar is het mee begonnen. Inmiddels is het behoorlijk wat meer geworden. Wat is het marktleven leuk! Het is fijn dat mensen een kaartje bij ons kopen, maar het is veel meer dan een kaartje verkopen. Vaak hoor ik ook de verhalen over de bestemming van de kaarten; mooie, maar ook  verdrietige verhalen. Dat persoonlijke verhalen worden gedeeld, geeft het werken op de markt, voor mij persoonlijk, meerwaarde. Ik hoop het dan ook nog lang met plezier te mogen doen!

Lorenzo

Ik ben de jongste uit ons gezin en ben 17 jaar oud. Op dit moment ga ik 2 dagen in de week naar school en de andere dagen werk ik op de markt. Mijn taken zijn het uitpakken en netjes neerzetten van de handel. Als dit is gedaan, ga ik vaak op pad om ons ontbijt te halen. Er zijn genoeg kramen waar ik iets lekkers kan scoren. Omdat het lange dagen zijn moet je natuurlijk wel goed eten! Omdat ik al vaak ben meegeweest kan ik de klanten ook helpen als ze iets speciaals zoeken. Als de marktdag voorbij is zorg ik ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd. Omdat ik al af en toe meeging naar de markt toen ik zeven was, kan ik zeggen dat ik al 10 jaar werkervaring heb! Wie kan dat nu zeggen als 17 jarige?

Passie

Wij verkopen met veel plezier en passie al jarenlang de mooiste kaarten. De met zorg uitgekozen kaartontwerpen zijn voor de ontvanger vaak een kadootje op zich. Vaak is het sturen van een kaartje het delen van een lach of een traan. Als we met zo’n eenvoudig gebaar het hart van iemand raken is het doel toch bereikt? Wie wil dat nu niet?

Online

Het grote assortiment aan wenskaarten dat op de diverse markten veel bewondering oogst is nu ook online verkrijgbaar is. Als klant heeft u altijd keus uit het nieuwste assortiment van toonaangevende merken.

Hobby

Goed luisteren naar onze klanten heeft er enige jaren geleden in geresulteerd dat wij onze branche hebben uitgebreid met hobby-artikelen. Steeds weer nieuwe klanten ontdekken onze borduursets en andere mooie sets om zelf kaarten te maken. Ook voor karton, enveloppen, plaatjes en lijm kunt u bij ons terecht.

Feestartikelen

Jarig zijn en ’s morgens een versierde kamer inlopen met kleurrijke leeftijdslingers en ballonnen, dan is je verjaardag echt onvergetelijk. Ook daarvoor is weekmarktonline het adres!

Nijntje

Wie kent Nijntje niet? Wie is er niet opgegroeid met Nijntje? Nieuw in ons assortiment mooie kaarten en stickers van Nijntje. Omdat wij ze zelf zo leuk vonden hebben we ook magneten, sleutelhangers en andere leuke hebbedingetjes van Nijntje in ons assortiment opgenomen.

Puzzels en puzzelboeken

Fijn ’s avonds na het eten aan de slag met een mooie legpuzzel of een puzzelboek om de hersenen soepel te houden. Wij hebben de nieuwste puzzels en puzzelboeken in ons assortiment. Regelmatig komen er nieuwe uit, hou dit daarom goed in de gaten.

Welkom

Graag heten wij u welkom als klant in onze webwinkel of “live” op de markt.

Winkelwagen