| |

Klantenservice

Vragen aan onze klantenservice?
WhatsApp ons gerust!

T: 06 – 29 18 45 03
E: info@weekmarktonline.nl

KvK: 22037105
BTW-nr: NL805128943B01

Privacy & cookies
Algemene voorwaarden

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

U kunt uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen in huis verwachten (binnen Nederland). Mocht u uw bestelling na 3 werkdagen nog niet in huis hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Let op! Zendingen tijdens of rondom feestdagen kunnen eventuele vertraging oplopen.

Hoeveel verzendkosten rekenen jullie?

Bestellingen binnen Nederland worden vanaf €29,95 GRATIS verzonden!

Voor bestellingen tot €29,95 wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Let op, buiten Nederland gelden andere tarieven. Voor België wordt €8,95 verzendkosten gerekend.

Ik heb geen bevestigingsmail gehad?

Indien de betaling voltooid is, zal er een bevestigingsmail naar uw e-mail worden verzonden. Het kan zijn dat deze in de SPAM-map terecht komt of dat er een kleine vertraging in het verzenden van de bevestigingsmail zit.

Mocht u na maximaal 1 uur nog geen e-mail hebben ontvangen, neem dan gerust contact op per e-mail via info@weekmarktonline.nl. Zo kunnen onze medewerkers uw bestelling controleren en deze verder in behandeling nemen.

Hoe werkt het als ik iets retour wil sturen?

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. De kosten voor het verzenden van een retour zijn voor eigen rekening.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald, tenzij anders overeengekomen. Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Retouradres:
Weekmarktonline.nl
Westerzicht 367
4385 BD Vlissingen

Winkelwagen